VIDEO | Simona Halep s-a pregătit alături de Kim Clijsters, la Dubai. “Nivelul ei este foarte bun”

Simona Halep (locul 2 WTA) este principala favorită a competiției de categorie Premier de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), programată în perioada 17-22 februarie. Românca s-a antrenat alături de belgianca Kim Clijsters, care a revenit pe terenul de tenis după o pauză de 7 ani.

Kim Clijsters (36 de ani), fost lider mondial atât la simplu, cât și la dublu, are în palmares patru titluri de Mare Șlem.

Simona Halep beneficiază de un prim tur liber la Dubai. Kim Clijsters joacă astăzi cu iberica Garbine Muguruza, locul 16 WTA.

Am avut emoții (râde). I-am zis antrenorului că voi avea emoții să mă antrenez cu ea. Am jucat acum cinci sau șase ani la Brisbane. Dar acum este totul diferit, pentru că eu eram o jucătoare și o persoană diferită atunci. Este impresionant că a născut și apoi a revenit pe teren pentru a câștiga un trofeu de Mare Șlem.

Sunt sigură că va ști cum să revină, pentru a funcționa lucrurile. Va fi diferit, cu trei copii, vezi viața altfel. Este o inspirație pentru noi toți. Nivelul ei de tenis este foarte bun, a jucat în forță“, a spus Simona Halep.

La Dubai, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din confruntarea Alison Riske (SUA, locul 18 WTA) – Ons Jabeur (Tunisia, 45 WTA).