VIDEO | Simona Halep, Nadia Comăneci, Ana-Maria Popescu și Marian Drăgulescu, mesaje cu 100 de zile înaintea JO 2020

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a transmis, miercuri, cu 100 de zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, un mesaj video.

Jucătoarea de tenis  a afirmat că visul ei de a cuceri medalia de aur.

100 de zile şi un singur vis, de a fi cel mai bun la Jocurile Olimpice. Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt mii de ore de muncă şi multă dorinţă. Jocurile Olimpice 2020 Tokyo înseamnă pentru mine încredere şi multă mândrie. Ne vedem la Tokyo şi eu sunt Team România“, a spus Halep, prin intermediul paginii de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

La rându ei, Nadia Comăneci a transmis succes tuturor sportivilor români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo: “Jocurile Olimpice, cea mai aşteptată competiţie pentru fiecare sportiv din întreaga lume, un moment pe care nu îl vei uita niciodată. 45 de ani de la un 10 istoric de la Montreal şi mă aflu în sala de gimnastică. Ce să faci, pasiunea este pasiune. Succes România la Jocurile Olimpice de la Tokyo“.

Scrimera Ana-Maria Popescu (Brânză) a afirmat că pentru ea Jocurile Olimpice înseamnă încredere şi mândrie.

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 înseamnă pentru mine încredere şi mândrie. Ne vedem la Tokyo. Şi eu sunt Team România“, a spus campioana olimpică la Rio de Janeiro cu echipa de spadă.

Gimnastul Marian Drăgulescu a afirmat că la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo va încerca încă o dată să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice, singura care îi lipseşte din palmares: “Pentru mine Jocurile Olimpice reprezintă cea mai mare competiţie din viaţa unui sportiv de performanţă. Ba mai mult decât atât, medalia de aur de la Jocurile Olimpice este singura care îmi lipseşte din palmares, aşa că abia aştept să ajung la Jocurile Olimpice şi să îmi încerc încă o dată şansa“.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru intervalul 23 iulie-8 august 2021, după ce iniţial erau programate în perioada 24 iulie-9 august 2020.