Simona Halep a acordat un interviu televiziunii ESPN înainte de startul US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului. În premieră, constănțeanca a răspuns unor întrebări puse de către Darren Cahill, fostul ei antrenor. Cei doi au mărturisit că s-au simțit foarte bine.

La interviu au participat și foștii jucători Patrick McEnroe și Chris Evert.

US Open se va desfășura în perioada 26 august – 8 septembrie. Ediția din acest an oferă premii record în valoare de 57 de milioane de dolari. Simona Halep (locul 4 WTA) va întâlni o jucătoare venită din calificări în primul tur.

Încă mă simt excelent după triumful de la Wimbledon. Am amintirile proaspete în minte. Nu a fost ușor să vin aici la US Open, pentru că trebuie să-mi recapăt concentrarea. Nu este ușor să joc din nou aici. Este greu să-mi recapăt ritmul, dar sunt motivată.

Cu siguranță, meciul cu Serena (n.a. – din finala de la Wimbledon) a fost cel mai bun din carieră, m-am deplasat excelent pe teren, am lovit mingea foarte puternic. Am simțit că nu pot să pierd. Sunt foarte fericită. În Constanța, m-au așteptat 10-15.000 de oameni pe străzi. La București, au fost 30.000 de oameni pe stadion.

Dacă voi câștiga US Open, domnul Cahill a promis că va veni să sărbătorească alături de mine, în România. Aș vrea să întreb dacă pot să-l împart pe Darren cu voi (n.a. – ESPN) în următorul an (râde). La Miami, Darren mi-a arătat că am nevoie de ajutor psihologic. Atunci am decis să mă schimb, să fiu mai pozitivă pe teren, mai profesionistă.

Primul obiectiv la US Open este să câștig în primul tur, pentru că în ultimii doi ani n-am reușit acest lucru. Vreau să mă concentrez doar pe prima adversară„, a spus Simona Halep.

Halep (27 de ani) a avut evoluții dezamăgitoare în ultimii doi ani la US Open, fiind eliminată încă din primul tur (de către Șarapova în 2017 și Kanepi în 2018). 

CITEȘTE ȘI -> FOTO | Halep se simte excelent la New York! A mâncat un desert fabulos alături de Darren Cahill