VIDEO | Halep, încurajată de Federer înaintea finalei de la Wimbledon! “Trebuie să te bucuri de moment”

Marele campion elvețian Roger Federer, calificat în finală la Wimbledon după o victorie în patru seturi cu Rafael Nadal, a vorbit despre meciul dintre Simona Halep și Serena Williams. De opt ori câștigător la Wimbledon, Federer i-a oferit câteva sfaturi româncei.

Serena Williams (37 de ani, locul 10 WTA) este marea favorită a finalei, având șapte trofee la Wimbledon. În plus, Simona Halep (locul 7 WTA) pornește cu dezavantajul psihologic al întâlnirilor precedente: 9-1 pentru americancă.

Finala feminină de la Wimbledon va începe la ora 16:00.

Este uimitor ce a reușit să facă Serena, poate să scrie din nou istorie. Este un moment special pentru ea. Simona Halep trebuie să aibă mentalitate de învingătoare. Nu trebuie să fie la modul <Sunt fericită că am ajuns în finală, joc cu Serena și n-am nicio șansă>. Așa pierzi sigur! Trebuie să se gândească la faptul că a a ajuns aici şi merită să fie aici, pentru că nu ajungi în finală la Wimbledon dacă nu joci grozav. 

Trebuie să te bucuri de moment, dar mai mult după finală. Trebuie să fie concentrată, să nu fie cuprinsă de acest moment uriaș. Lucrul bun e că a mai câştigat un turneu de Mare Șlem şi ştie ce are de făcut“, a spus Roger Federer, în cadrul unei conferințe de presă.