VIDEO | Simona Halep i-a sancționat pe spectatorii care au scandat împotriva PSD

Simona Halep a câștigat turneul de la Montreal, după un meci de două ore și 40 de minute cu americanca Sloane Stephens. La ceremonia de premiere, românca i-a criticat pe spectatorii care au scandat lozinci împotriva Partidului Social Democrat.

În mai multe momente ale finalei Rogers Cup, câțiva spectatori români au scandat sloganul injurios “M..E PSD”.

Pentru toţi cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri“, a spus Halep în limba română.

“Am fost puțină nebună pe teren”

Simona Halep (locul 1 WTA) a câştigat cel de-al 18-lea turneu din carieră, al treilea în acest an și al doilea la Montreal (după succesul din 2016).

Este minunat să pot vorbi din nou la ceremonia de premiere, din postura de câştigătoare, de două ori la rând aici la Montreal. A fost o săptămână excepțională și simt că am atins cel mai bun nivel al tenisului meu. Chiar dacă am avut o pauză lungă înainte de acest turneu și m-am simțit moartă după prima zi, nu am renunțat și am luptat până la sfârșit. În cele din urmă, sunt câștigătoarea acestui turneu minunat, în fața unui public extraordinar. Sloane, este o plăcere să joc cu tine, mă faci mereu să joc tot mai bine.

Staff-ului meu vreau să-i transmit că am fost puţin nebună pe teren azi, iertaţi-mă. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat, pentru munca pe care o depuneți alături de mine în fiecare zi. Haideți să mai facem asta, pentru că e un sentiment minunat. Mereu când vin în Canada mă simt excelent.

Ca de obicei, vreau să le mulțumesc și celor de acasă. Știu că s-au trezit în timpul nopții pentru a mă urmări“, a mai spus Halep.

Pentru succesul din Canada, Simona Halep (26 de ani) va fi recompensată cu un cec în valoare de 519.480 de dolari şi 900 de puncte în clasamentul WTA.

Spynews.ro