VIDEO | Simona Halep, discurs emoționant după ce a fost decorată: ”Vreau să câștig cât mai multe trofee”

”Regina de la Wimbledon” a fost decorată astăzi la Palatul Cotroceni de către Klaus Iohannis, președintele României.

”Super-Simo” a primit Ordinul Național ”Steaua României” în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie a statului român. Sportiva româncă a fost extrem de emoționată și a ținut un discurs prin care le-a mulțumit persoanelor dragi din viața ei care au ajutat-o să ajungă până la acest nivel.

”Domnule președinte, vă mulțumesc foarte mult pentru cea mai înaltă distincție a României. Este o onoare pentru mine, o recunoaștere și o prețuire față de munca mea. Sper ca prin rezultatele mele să îi inspir pe copii, să le transmit dorința și plăcerea de a practica acest sport, care te ajută să te dezvolți pe plan sportiv și personal.

Vreau să îi mulțumesc familiei mele, tuturor antrenorilor mei, care sunt destul de mulți. Îi mulțumesc echipei mele, antrenorului meu, Daniel Dobre, lui Teo Cercel, dar și lui Darren Cahill, care reprezintă o parte a succesului meu. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături mereu.

Le sunt recunoscătoare românilor de pretutindeni, care mă susțin necondiționat pretutindeni în lume, dar, cel mai mult le mulțumesc pentru energia pozitivă pe care o primesc când mă întorc în țară. Sunt mândră că sunt româncă.

Sper ca toți copiii să fie inspirați de mine și să aibă cele mai bune condiții pentru a practica acest sport. Vreau să merg mereu cu fruntea sus și să câștig cât mai multe trofee. Sunt foarte emoționată. Este mai greu decât finala de la Wimbledon. Vă mulțumesc!” a spus Simona Halep.

Vezi și VIDEO | ”Super-Simo” a fost decorată de președintele României! Klaus Iohannis: ”Când spui Halep, spui România”