VIDEO | Simona Halep, apariție elegantă la Wuhan, la petrecerea jucătoarelor

Simona Halep a impresionat la petrecerea jucătoarelor din cadrul turneului de la Wuhan, China. Românca a purtat aceeași rochie roșie, deosebit de elegantă, cu care s-a afișat și la ceremonia de la Roland Garros, din luna mai.

Halep este favorita cu numărul 4 a turneului de la Wuhan. În ultimii doi ani, Simona n-a reușit să câștige vreun meci.

Simona Halepeste prezentă la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan.Repost 🎥 via Dongfeng Motor Wuhan OpenInstagram – Story. #SimonaHalep #CHAMPION #Wuhan19 #LosHaleoeños

Publicată de Simona Halep FanSpace pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019

Fanii Simonei au fost impresionați de eleganța jucătoarei.

În orice carieră duşmanii stau la pândă, dar ei pot fi învinşi prin stăpânire de sine şi veselie. Simonei îi stă bine când zâmbeste iar noi o vrem zâmbitoare mereu

,,În orice carieră duşmanii stau la pândă, dar ei pot fi învinşi prin stăpânire de sine şi veselie."Simonei îi stă bine când zâmbeste iar noi o vrem zâmbitoare mereu. 🤗Sursă 🎥 WTA, Instagram – Story.

Publicată de Simona Halep FanSpace pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019

Simona Halep (locul 6 WTA) va juca direct în turul doi la Wuhan, cel mai probabil luni dimineață, împotriva învingătoarei din partida Barbora Strycova (Cehia, locul 31 WTA) – Xiyu Wang (China, 140 WTA).

Printre jucătoarele care au participat la petrecerea turneului de la Wuhan se regăsesc Caroline Garcia, Kristina Mladenovici, Petra Kvitova sau Arina Sabalenka.

Spynews.ro