Simona Halep a făcut marele anunț pe care fanii ei îl așteptau de mult timp. Liderul mondial al clasamentului WTA și-a deschis un site web personal în care urmează să posteze și să anunțe tot ceea ce urmează pentru sportiva română în viitoarele sezoane.

Vezi și VIDEO | Halep privește înapoi cu mândrie! „A fost un sezon extraordinar”

”Bună tuturor! Sunt încântată să vă anunț că noul meu website este lansat. Mergeți pe www.simonahalep.com pentru a fi la curent cu următoarele mele meciuri, poze și toate știrile. Aștept părerile voastre. Sper să vă placă și ne vedem curând!”, este mesajul câștigătoarei de la Roland Garros pentru susținătorii ei.

Pe site-ul personal Simona a anunțat programul pentru următoarea perioadă care va fi la Sydney (7-13 ianuarie), la Australian Open (14-27 ianuarie) și la FedCup (4-10 februarie, Ostrava).

Vezi și FOTO | Simona Halep și-a lansat ultima creație! Cât trebuie să scoți din buzunar ca să o ai

My new website is live

De astazi noul meu site simonahalep.com este functional!Guys! My new website is now live. Check out www.simonahalep.com

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 1 Decembrie 2018

”SCRISOARE ADRESATĂ FANILOR

Salutări tuturor și bine ați venit pe noul meu website!
Mă bucur să fiu alături de voi în mediul virtual și dincolo de rețelele de socializare și sunt extrem de încântată că ați ales să mă însoțiți în această călătorie virtuală în lumea tenisului profesionist.
Îmi doresc ca website-ul meu să fie un loc prietenos, informativ pentru voi, fanii mei, unde să vă pot ține la curent cu turneele la care iau parte, să vă ofer cele mai noi imagini cu lucrurile distractive pe care le fac în spatele scenei, știri, rezultatele mele pe teren și, desigur, totul despre munca pe care o depun în cadrul fundației mele de acasă, în România.
Fundația reprezintă o parte importantă a ceea ce sunt și ce vreau să fac după retragerea din tenis, așa că sper să urmăriți cu interes proiectele noastre și să fiți la curent cu munca pe care o depunem în cadrul acesteia. Totodată, pe website există și un magazin de unde puteți achiziționa produse speciale S1mona!
Misiunea mea în calitate de numărul 1 mondial este de a da înapoi lumii tenisului o parte din ceea ce aceasta mi-a oferit – sunt atât de norocoasă că am ocazia să practic acest sport minunat care mi-a oferit atât de multe satisfacții și îmi doresc să împărtășesc această misiune cu voi toți.
Aștept cu nerăbdare feedback-ul vostru privind noul meu website – secțiunile care v-au plăcut și cele referitor la care credeți că mai avem de lucru. Această platformă este dedicată în primul rând vouă, fanilor mei, așa că sper să vă placă la fel de mult ca mie și să devină unul din site-urile pe care le accesați frecvent atunci când sunteți în căutarea informațiilor de calitate despre lumea tenisului profesionist.

Cu drag,
Simona”😊