RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza unei accidentări

Simona Halep (locul 6 WTA) a abandonat în optimile de finală ale turneului de la Wuhan, China, din cauza unor probleme la spate. Românca era condusă de către kazaha Elena Rybakina cu scorul de 5-4.

Accidentarea a survenit în game-ul cu numărul 9, la scorul de 4-4. Halep a reușit un voleu drive de senzație, apoi un rever câștigător pentru 0-30. Problemele au apărut imediat după.

A urmat un time-out medical la scorul de 5-4. În cele din urmă, Simona a decis să abandoneze în game-ul de serviciu, la 30-30.

Potrivit site-ului WTA, Simona Halep a precizat că a simțit dureri în zona lombară, după ce a lovit cu reverul. Este o problemă musculară, diferită de cea pe care a avut-o anul trecut, dar în aceeași zonă.

Este o accidentare în zona lombară. Cred că e mai mult musculară, dar nu ştiu până nu fac un control. S-a produs la 4-4, 0-30, cu reverul, am simţit o durere ascuţită. Nu ştiu încă (n.a. – dacă este la fel ca precedenta accidentare la spate). Pare un pic diferită, dar este în aceeaşi zonă“, a declarat Halep.

halep accidentare wuhan

În octombrie 2018, jucătoarea din Constanța s-a confruntat cu o hernie de disc, dar nu a vrut să se opereze. A ratat atunci calificarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep ar trebui să participe la turneul de la Beijing. de categorie Premier Mandatory, care începe duminică.

Ca urmare a acestui abandon, Halep amână verdictul în privința participării la Turneul Campioanelor. Simona mai are nevoie de aproximativ 200 de puncte pentru a fi matematic calificată.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare