VIDEO | “Și eu am pățit ca Alexa!” Mărturia unui fost dinamovist, atacat la rândul său de ultrași

Antrenorul rapidist a fost atacat de fanii arădeni după meciul câștigat de echipa sa în penultima etapă a play-off-ului Ligii 2. 

Iar episodul i-a reamintit lui Adrian Mihalcea de un moment similar în care a fost chiar el unul dintre protagoniști. Se întâmpla în 2004, atunci când “Țăranul” a sărit în apărarea lui Claudiu Niculescu, agresat de unul dintre cunoscuții fani ai oltenilor într-un meci disputat la Craiova.

„Chiar am vorbit cu Dan și ne amuzam pe subiectul acesta. Mi-a spus că eu sunt idolul lui, amintindu-și de acel episod cu «Poștașul». Nu ar fi trebuit să existe astfel de evenimente.

Aș fi reacționat la fel. Până la urmă te aperi. Și frica de a nu se întâmpla ceva rău te face să ai astfel de reacții. Când ești unul contra alte zece persoane nu e chiar ușor. Au fost 2-3 secunde, nici nu ai timp să reacționezi”, a declarat fostul antrenor al lui Dinamo pentru Pro Sport. 

Nu doar Alexa a avut de suferit din tabăra giuleștenilor.

“Am înțeles că jucătorii au avut și ei probleme și au sărit peste nu știu ce mașini ca să ajungă la autocar. Ori Alexa a ajuns înaintea jucătorilor, ori destul de târziu când jucătorii erau în autocar. A fost un meci tensionat, de promovare pentru UTA. Pot exista discuții mai aprinse, dar nu astfel de reacții”, a completat Mihalcea. 

CITEȘTE ȘI –>> Situația incredibilă în care este pus Toni Petrea la început de mandat! Jucătorii sunt nemulțumiți