Peluza Ilie Oană, alături de Leonard Doroftei, au organizat sâmbătă, 22 decembrie, evenimentul caritabil “Din inima peluzei pentru suflet de copil”.

La eveniment a fost prezent şi o parte din lotul Petrolului Ploieşti, iar intrarea s-a făcut pe baza unei donaţii, fie financiara, fie jucării sau hăinuţe. Doze, Ibra, DJ PatrikM, Methadon, Laylow şi corul clasei I de la şcoala Nicolae Bălţescu au creat o seară de neuitat în familia Lupilor Galbeni. La eveniment a fost prezent și Liviu Drăghici.

„Din inima peluzei pentru suflet de copil! Un vis care a devenit realitate atât pentru noi, cât și pentru cei pentru care au luptat. A fost o seară magică, de poveste! Toată peluza s-a unit într-o mare familie pentru un scop caritabil, iar o parte dintre jucătorii noștri s-au alăturat și ei acestei cauze nobile. Am reușit să adunăm jucării, hăinuțe, rechizite și o suma importantă de bani! Totul pentru a aduce spiritul Crăciunului în casele și în inimile unor copii proveniți din familii sărace. Mulțumim enorm celor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit acest eveniment. Vă mulțumim vouă, celor care ați donat fie o suma de bani , fie o jucărie sau o hăinuță! Fără voi nimic n-ar fi fost posibil! Împreună am reușit!” a fost mesajul Peluzei Ilie Oană.

Citește și Petrolul a anunțat unde face cantonamentul de iarnă! Primele două adversare din meciurile amicale

"Din inima peluzei pentru suflet de copil"! Noi Suntem Lupii IBRA & FU

Publicată de Peluza I "Ilie Oana" pe Duminică, 23 decembrie 2018

Citește și Conducerea Petrolului a decis! Anunț de ultimă oră privind antrenorul echipei