Italia a avut parte de meciuri spectaculoase în acest weekend, dar capul de afiș în ”Cizmă” a fost Derby Della Lanterna.

Genoa și Sampdoria s-au întâlnit pe ”Stadio Luigi Ferraris” și au dat-o la pace. Portarul român, Ionuț Radu (21 ani), a fost titular la meciul aniversar al formației genoveze care au sărbătorit 125 de ani de la înființarea clubului.

Golul oaspeților a venit în minutul 8 prin reușita lui Fabio Quagliarella, ca mai apoi să puncteze golgheterul la zi din campionat, Krzysztof Piatek, dintr-un penalty în minutul 17. Radu a făcut din nou un meci bun, iar site-ul calciomercato.com i-a acordat calificativul 6 și a scris despre el că ”a făcut un nou meci bun”.

Citește și Poruncă de la Gigi Becali pentru Dică: „Așa trebuie să facă! Vreți să mă comande antrenorii?”

”Am avut mentalitatea corectă, am făcut tot ceea ce am pregătit la antrenamente. Ne-a lipsit doar al doilea gol pe care cred că-l meritam. Fanii au creat un adevărat spectacol și sper că nu i-am dezmăgit. Nu am mai jucat niciodată într-un astfel de derby, am trăit cea mai mare emoție’‘, a declarat portarul român după meci.

5 milioane de euro este cota de piață a internaționalului U21, potrivit transfermarkt.com.