Real Madrid s-a impus cu 5-0 la Plzen, însă misiunea galacticilor în Cehia putea fi una mai dificilă. Sergio Ramos a avut încă o intrare şocantă, la scorul de 0-0, atunci când şi-a umplut adverarsul de sânge după ce i-a aplicat un cot în figură.

Intrarea criminală a spaniolului a rămas nesancţionată. Ramos nu a primit nici măcar cartonaşul galben deşi urmele loviturii au fost mai mult decât vizibile.

Ramos a pretins încă o dată că lovitura sa a fost una involuntară şi i-a trimis chiar şi un mesaj adversarului său la finalul jocului.

„O victorie pe care putem construi şi din care avem ce învăţa. Fotbalul te învaţă mereu lucruri, iar astăzi nu trebuia să intru în acel duel aşa cum am făcut-o. Milan, nu am vrut să te accidentez. Revino repede!” – a postat pe Twitter căpitanul lui Real Madrid.

Chiar dacă arbitrul nu l-a sancţionat, Ramos ar putea fi suspendat după ce UEFA va analiza imaginile de la Plzen.

Gesturile oribile ale căpitanului de la Real Madrid s-au înmulţit în ultima vreme. În finala UEFA Champions League, cu Liverpool, Ramos l-a scos din joc pe Salah şi i-a provocat o comoţie uşoară portarului Karius.