Sergio Ramos a avut o replică dură pentru francezul Antoine Griezmann. Într-o conferinţă de presă, căpitanul lui Real Madrid a comentat maliţios pe tema pretenţiilor francezului de a câştiga Balonul de Aur.

Griezmann a câştigat în 2018 Cupa Mondială cu Franţa, Europa League şi Supercupa Europei cu Atletico Madrid. Francezul s-a declarat dezamăgit de faptul că FIFA nu l-a luat în calcul pentru premiul de cel mai bun jucător al anului. Griezmann speră să îşi ia revanşa şi să primească Ballon D’Or, trofeul acordat de prestigiosul magazin francez France Football.

Convins că se află pe aceeaşi treaptă cu Messi şi Cristiano Ronaldo, Griezmann a fost pus la punct de Sergio Ramos – rivalul de la Real Madrid.

„Ignoranţa lui este chiar îndrăzneaţă. Când îl aud pe acest băiat îmi aduc aminte de Totti, Xavi, Raul, Iniesta, Iker Casillas…jucători care au câştigat multe titluri şi nu au primit acest trofeu individual. Ar trebui să fie sfătuit de Cholo (n.r. Simeone) sau Godin, oameni care au valori de care are nevoie” – i-a transmis Ramos atacantului de la Atletico Madrid.