VIDEO | Serena Williams, în lacrimi la Melbourne! Gest de adio al americancei

Serena Williams nu a mai reuşit prestaţia excelentă din sferturile de finală cu Simona Halep şi a fost eliminată în semifinalele de la Australian Open! După eşecul din meciul cu Naomi Osaka, fostul lider WTA a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă.

La 39 de ani, Serena Williams alerga după recordul all-time de turnee de grand slam câştigate. Margaret Court are 24 de titluri, Serena – cu unul mai puţine. Învinsă în două seturi de Naomi Osaka în semifinalele de la Melbourne, Williams a făcut un gest de rămas bun către publicul australian. Momentul a fost interpretat ca un anunţ al retragerii după acest sezon.

Serena a refuzat să comenteze gestul la conferinţa de presă, dar a izbucnit în lacrimi după ce a fost întrebată. “Nu știu. Când o să fie la revedere, nu o să spun nimănui” – a spus fostul lider WTA, care a încheiat plângând conferinţa de presă. “Gata, am terminat!” – a fost ultima replică a americancei.

  • 7 titluri a cucerit Serena Williams la Australian Open, din totalul celor 23 de turnee de grand slam câştigate
  • Naomi Osaka şi Jennifer Brady se vor înfrunta în finala primului turneu de grand slam al anului

În cea de-a doua semifinală de la Australian Open, Jennifer Brady, numărul 24 WTA, a trecut de Karolina Muchova. Pentru Brady va fi prima finală de grand slam din carieră.