VIDEO | Serena Williams, calificare cu emoții în turul 3 la US Open

Americanca Serena Williams (locul 8 WTA) a avut nevoie de trei seturi pentru a o învinge pe adolescenta Caty McNally (SUA, 121 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-1, în turul doi la US Open.

McNally (17 ani) a avut un debut senzațional de partidă și a servit foarte bine. O singură minge de break a făcut diferența în primul set.

Serena a avut de răspuns de mare campioană. Fostul lider mondial WTA nu i-a mai oferit nicio șansă de break adversarei și a controlat schimburile de mingi.

Serena Williams (37 de ani), de șase ori campioană la US Open, va juca în turul următor împotriva învingătoarei din partida Karolina Muchova (Cehia) – Su-Wei Hsieh (Taiwan).

S-au disputat puține meciuri miercuri la US Open, din cauza ploii. Terenul principal “Arthur Ashe” este singurul dotat cu acoperiş retractabil. Favoritele s-au impus, fără excepție.

Ucraineanca Elina Svitolina (locul 5 WTA) a învins-o pe americanca Venus Williams (52 WTA), scor 6-4, 6-4.

Australianca Ashleigh Barty (locul 2 WTA) a trecut de americanca Lauren Davis (73 WTA), scor 6-2, 7-6 (2).

Americanca Madison Keys (locul 9 WTA), finalistă în 2017 și semifinalistă în 2018 la New York, a învins-o pe chinezoaica Lin Zhu (122 WTA), scor 6-4, 6-1.

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova (locul 3 WTA) n-a avut emoții în confruntarea cu Mariam Bolkvadze din Georgia (202 WTA), scor 6-1, 6-4.