VIDEO | Ședință-maraton la Federația Română de Handbal! Deciziile luate

După o ședință de 9 ore, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a respins contestația depusă de CSM București în legătură cu clasamentul final al Ligii Florilor. Astfel, SCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe primul loc, iar CSM București pe locul secund.

Federaţia Română de Handbal a decis să nu acorde titlul de campioană în acest sezon, pe fondul pandemiei de coronavirus, iar clasamentul din Liga Națională a fost ‘înghețat’.

De prezenţa în viitoarea ediţie a Ligi Campionilor sunt sigure 9 echipe din Europa, între care SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta primului loc în Liga Națională. CSM București s-a clasat pe locul doi.

Contestația celor de la CSM București a fost discutată și a fost menținută hotărârea luată la precedentul Consiliu de Administrație. Nu s-a schimbat nimic“, a spus Alexandru Dedu.

alexandru dedu

În cursul zilei de astăzi este așteptat rezultatul anchetei celor de la Agenția Națională Anti-Doping referitor la cazul handbalistelor de la Corona Brașov și verdictul în această speță.

Încă se așteaptă rezultatul, mi-ar plăcea ca handbalistele care sunt în această cauză să aibă șansa să revină cât mai repede pe teren, de ce nu, înaintea barajului de calificare la Olimpiadă“, a spus Alexandru Dedu, președintele FRH.

Alexandru Dedu a anunțat și cum se va desfășura Cupa României în sezonul viitor, care va fi numărul de echipe în Liga Florilor și în Liga Zimbrilor și când se vor disputa meciurile restante pentru accederea în Final Four la fete.

CITEȘTE ȘI -> CSM București, în afara Ligii Campionilor? Gabi Szabo: “Omisiune regretabilă din partea EHF”