Președintele lui Hermannstadt, Teodor Birț, a vorbit despre lucrările care au loc la noul stadion. Acesta a explicat că sunt șanse mari ca formația antrenată de Vasile Miriuță să se poată muta pe noua arenă începând cu luna martie.

Echipa a fost nevoită să joace meciurile ”de acasă” departe de casă. Președintele clubului este optimist în privința lucrărilor de la stadionul municipal din Sibiu. Formația se află pe locul 9 în Liga 1, iar primul meci oficial al anului 2019 îl va juca în deplasare, la CFR Cluj.

”Am fost la stadion. E mult mai mare forfotă acolo, au montat niște prelate sub care se lucrează. Probabil că sunt celelalte șantiere închise şi de asta lucrează mai mulţi oameni. Ceea ce trebuiau să facă acum multe luni, fac acum. Eu sper să putem să jucăm acasă cât mai repede. Indiferent câte locuri, dar să avem posibilitatea să le oferim sibienilor fotbal. Eu sunt optimist de felul meu şi îmi doresc foarte mult, dar nu pot eu să influenţez acest lucru. Am fost ieri la stadion şi se lucra puternic. Sunt uimit. Acum este o armată întreagă de muncitori. a declarat Teodor Birț în cadrul unei conferințe de presă.

Declarația se poate vedea de la minutul 10:10.