Joi, 22 noiembrie, a avut loc la Viena, tragerea la sorți a grupelor Cupei EHF. România este reprezentată în această competiție de două formații: SCM Craiova, deținătoarea trofeului (2018) și de Măgura Cisnădie.

Conform news.ro, în urma tragerii la sorți, SCM Craiova va juca în grupa D, unde se vor regăsi formațiile HC Podravka Vegeta (Croaţia), Super Amara Bera Bera (Spania) şi Nykøbing Falster Håndbold – NFH (Danemarca). 

Citește și VIDEO | SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF la handbal feminin

De partea cealaltă, Măgura Cisnădie va juca în grupa A, unde va da piept cu formațiile SG BBM Bietigheim (Germania), Team Esbjerg (Danemarca) şi Storhammar Handball Elite (Norvegia).

La tragerea la sorți, SCM Craiova a făcut parte din urna a doua valorică, în timp ce Măgura Cisnădie a fost repartizată în cea de-a patra urnă.

Handbal !!! Succes !!!

Publicată de Magura Cisnadie pe Joi, 22 Noiembrie 2018

Publicată de SCM Craiova pe Joi, 22 Noiembrie 2018

Meciurile din faza grupelor încep în 5-6 ianuarie 2019 şi se vor încheia în 9-10 februarie, cu primele două clasate din fiecare din cele patru grupe în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Sferturile se vor disputa în 2-3 şi 9-10 martie, semifinalele în 6-7 şi 13-14 aprilie, iar finala, tot în dublă manşă, în 4-5 şi 11-12 mai.