VIDEO | Schimb de roluri între Simona Halep și Darren Cahill. Imagini inedite la antrenament

Simona Halep, liderul clasamentului mondial, a acceptat provocarea celor de la Wilson și a fost antrenoarea lui Darren Cahill pentru o zi, iar australianul a preluat rolul de jucător. Deznodământul a fost unul extrem de amuzant.

Pe un teren de iarbă, cei doi s-au imitat reciproc. “Nu mă simt bine azi”, a spus Darren Cahill, iar Simona a replicat râzând: “Eu fac asta!”

În timpul antrenamentului, Halep i-a oferit mai multe sfaturi lui Cahill: “Stai mai jos pe picioare“, “Trimite o minge mai înaltă“, “Imprimă mai mult efect“, “Mai mult topspin“, “Trebuie să fii mai atent la ce facem“.

Spre finalul pregătirii, Darren s-a așezat pe scaunul de la marginea terenului şi şi-a pus prosopul în cap, aşa cum procedează Simona atunci când jocul ei nu este mulțumitor.

Coach Your Coach

We crashed Simona Halep's practice with her coach Darren Cahill and asked them to switch roles. Simona became the coach and Darren the player. It was incredible. (Volume ⬆️)

Publicată de Wilson Tennis pe 24 Aprilie 2018

Fără Cahill la Stuttgart

Simona Halep participă la turneul de la Stuttgart și va juca miercuri în turul al doilea împotriva slovacei Magdalena Rybarikova, numărul 18 WTA.

“Darren nu va veni cu mine la Stuttgart, voi merge doar cu Andrei Pavel. Pe Darren îl aștept de la turneul de la Madrid. Este normal ca acum să stea cu familia lui”, a precizat Halep.