După dezamăgirea de la Cupa Mondială, atmosfera în lotul Spaniei este în continuare una tensionată. A demonstrat-o jucătorul lui Real Madrid, Isco Alcorcon. Înaintea derby-ului cu Anglia din Liga Naţiunilor, mijlocaşul şi-a continuat războiul personal cu un jurnalist spaniol. 

Isco a refuzat să răspundă întrebării venite de la Diego Torres. Jurnalistul de la El Pais îl întrebase dacă preferă un post de mijlocaş central sau îi place să evolueze într-o poziţie mai avansată pentru naţionala Spaniei. Isco i-a plătit însă o poliţă lui Torres, care îi criticase evoluţiile de la Cupa Mondială.

„Nu o să îţi răspund, o să scrii oricum ceea ce vrei, indiferent ce aş spune eu. Te las să continui aşa cum vrei. Încearcă să deranjezi cât mai puţin echipa naţională. Până la urmă, noi suntem în teren, dar avem nevoie şi de ajutor din partea oamenilor, de susţinere…” – a fost răspunsul lui Isco.

Anglia şi Spania se vor întâlni sâmbătă în derby-ul Grupei a 4-a din prima divizie a Ligii Naţiunilor. 

CITEŞTE ŞI: VIDEO | SUPER GOLURI în Liga Națiunilor! REMIZĂ în DERBY-UL de la Munchen. ROMÂNIA, gata de DEBUT! Rezultatele