VIDEO | Scandal la Craiova! Pițurcă se gândește să mute echipa de pe arena ‘Ion Oblemenco’

Antrenorul Universității Craiova, Victor Piţurcă, a lansat un atac la adresa Primăriei Craiova pe tema gazonului de pe arena ‘Ion Oblemenco’. Pițurcă analizează varianta mutării pe un alt stadion dacă problema nu va fi rezolvată.

Primăria Craiova a anunțat că va schimba suprafața de joc din Bănie, dar nu va instala un gazon mixt (iarbă artificială și iarbă naturală), aşa cum îşi doreşte Victor Pițurcă.

Montarea gazonului nou se va realiza la mijlocul lunii octombrie.

Vreau să mă refer la teren, acum îmi dau seama ce minus mare este pentru echipă. Nu mai vorbesc de golul pe care l-am primit (n.a. – cu FCSB), mingea a sărit dintr-o groapă făcută acolo, dintr-un morman de pământ. Nu se poate aşa ceva!

Trebuie să dea de gândit organelor care conduc, primăriei, fiindcă foarte repede trebuie să ia măsuri. Dacă nu, şi băieţii sunt de acord cu mine, vom merge să jucăm în altă parte. Asta e. Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie nouă, jucătorilor.

Din câte am înţeles, nu se poate pune un gazon mixt, că e scump, dar se va pune un gazon ca pe Naţional Arena. Din câte am înţeles, acel gazon ar costa 250.000 de euro. Gazonul pe care vrem să-l punem noi, cel pe care îmi doresc eu să-l pun, nu costă mai mult de atât.

Nu vreau să mă pomenesc cu un gazon cum se plângeau jucătorii de la Dinamo de gazonul de pe Naţional Arena, că e foarte prost. Dacă se cheltuie atâţia bani, atunci gazonul trebuie să fie mai bun ca un covor persan. Indiferent de calitatea gazonului, nu poate să coste atâţia bani. Un gazon nu poate să coste mai mult de 50-60.000 de euro. Hai să zicem 70-80.000“, a spus Victor Pițurcă, în cadrul unei conferințe de presă.

🎥 #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș. Participă Victor Pițurcă și Valentin Mihăilă.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Miercuri, 18 septembrie 2019

Vineri, de la ora 20:30, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. 

Spynews.ro