Gigi Becali face ultimele pregătiri înainte de nunta grandioasă a fiicei sale, Teodora. Finanțatorul FCSB s-a confruntat cu o situație neplăcută astăzi, în fața locuinței sale din Pipera. Un bărbat necunoscut a făcut scandal, iar Becali a vrut să iasă din casă și să-l confrunte, dar a fost oprit de către familie. 

În această dimineață, un bărbat a coborât dintr-o mașină și a lovit mai mulți trecători, dar și pe portarul reședinței lui Becali.

Poliția și Jandarmeria au intervenit rapid, iar conflictul a fost aplanat. Scandalagiul a fost reținut pentru cercetări.

Nu am mai avut niciodată probleme. Am pază, am camere de luat vederi. Dacă e periculos, vin mașinile cu bodyguarzi. Mai bine că s-a întâmplat la mine acum. Să vadă lumea și să fie un exemplu pentru a se întări Poliția prin lege.

Vărul meu Victor a ieșit. Bine că nu am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oameni din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă„, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Teodora Becali (24 de ani), fata cea mare a lui Gigi Becali, se mărită azi, iar la nunta de 500.000 de euro de la Palatul Snagov sunt așteptați peste 700 de invitați.

Cel cu care se va mărita Teodora Becali e Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani. Zis și „Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai provine dintr-o familie bogată.

Marele absent de la nuntă va fi Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret. Finul lui Gigi Becali se află în cantonament și pregătește meciul cu Irlanda de Nord. În plus, relația dintre Rădoi și Becali a fost foarte rece în ultima vreme, ba chiar s-au contrat în presă.

Foto: Libertatea