VIDEO | Sărbătoare pe „Eugen Popescu”! Chindia a primit titlul de campioană a Ligii a 2-a

Aproximativ 1500 de fani ai Chindiei Târgoviște au venit pe stadionul „Eugen Popescu” pentru a fi prezenți la momentul decernării titlului de campioană a ligii secunde.

Spectatorii au strigat alături de jucătorii Chindiei „Vrem stadion!”, în mai multe rânduri.

Potrivit Realitatea de Dâmbovița, Chindia Târgoviște a primit din partea FRF cupa, medaliile și tricourile de campioni ai ediției 2018-2019, a Ligii a 2-a. Cu toate că evenimentul a fost anunțat abia la finalul etapei cu numărul 38 (1 iunie 2019), când târgoviștenii au fost siguri de câștigarea titlului de campioni, la Târgoviște au venit aproximativ 1500-2000 de suporteri, care au umplut tribuna I a stadionului „Eugen Popescu”.

Fanii au cântat dar au și scandat alături de jucătorii Chindiei: „Vrem stadion!” chiar în momentul în care oficialii, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și primarul Târgoviștei, Cristian Stan, vorbeau despre performanța echipei.

CJ Dâmbovița și Primăria Târgoviște susțin financiar Chindia Târgoviște, în proporții egale. Stadionul „Eugen Popescu” nu va putea găzdui meciuri din Liga 1, în actuala configurație, așa că, cel mai probabil, Chindia Târgoviște va juca la Mioveni, meciurile de ”acasă” din prima ligă.

Autoritățile promit că lucrările de reabilitare ale stadionului „Eugen Popescu”  se vor demara în luna septembrie, a acestui an, astfel încât cei de la Chindia să poată reveni la Târgoviște cât mai curând. Lucrările de reabilitare vor dura 12 luni.