VIDEO | Sancţiune dură pentru Mbappe: “Aş face la fel!”

Kylian Mbappe a fost suspendat pentru trei etape după prima eliminare din carieră! Atacantul lui PSG şi-a lovit un adversar în finalul meciului câştigat de parizieni, 4-2 în deplasare cu Nimes.

Cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială şi-a pierdut cumpătul în ultimele momente ale meciului cu Nimes. Fiindcă a fost lovit dur de un adversar, Mbappe a ripostat şi a primit direct cartonaşul roşu. La finalul partidei, tânărul atacant al lui PSG a declarat că nu regretă gestul făcut: “Aş face la fel şi data viitoare, dacă faza s-ar mai repeta. Mi-aş cere scuze fanilor, însă nu pot tolera astfel de intrări, nu poţi face asta pe un teren de fotbal. Nu ar fi fost nicio problemă dacă ar fi avut vreo intenţie de a juca mingea, însă el nu a avut această intenţie, toţi am văzut asta”

Adversarul, sancţionat drastic

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste din Franţa nu a avut milă de starul lui PSG. Mbappe a primit trei etape de suspendare şi va rata partidele cu Saint-Etienne, Rennes şi Reims. Nici adversarul care l-a lovit pe Mbappe nu a scăpat. Savanier a fost suspendat pentru cinci etape!

Transferat pentru 180 de milioane de euro de la Monaco, Kylian Mbappe a înscris în actualul sezon 4 goluri în primele trei etape din Ligue 1. Starul lui PSG şi-a trecut deja în cont şi două pase decisive.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Benzema și Bale au înflorit după plecarea lui Ronaldo! Recordurile stabilite de cei doi