Dinamo a ajuns la o înţelegere de reziliere a contractului cu atacantul francez Gregory Tade. Directorul sportiv al roș-albilor, Ionel Dănciulescu, a precizat că gruparea bucureșteană a suportat costurile operației la menisc pentru fostul golgheter al Ligii 1.

Gregory Tade (32 de ani) a fost adus cu mari speranțe de către Mircea Rednic, care a recunoscut că Dinamo nu a cerut o examinare medicală amănunțită înainte de a semna un contract cu el.

Atacantul francez, care a venit la Dinamo la 13 noiembrie, dar nu a jucat niciun minut, a fost operat la menisc și va lipsi 3 luni de pe teren. 

S-a ajuns la o înţelegere cu Tade, a fost un băiat înţelegător. Am încercat să ne dăm o șansă unii celorlalți. Din păcate, nu s-a putut. S-a accidentat şi nu avem timp să aşteptăm trei-patru luni, cât va dura recuperarea lui. El a fost plătit la zi, a fost plătită operaţia şi asta a fost, s-a ajuns la rezilierea contractului, asta a fost. A înţeles şi el situaţia, că nu este una bună nici pentru noi, nici pentru el. Ne-am strâns mâna şi ne vedem fiecare de drumul lui”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Gregory Tade semnase un contract valabil pe un an și jumătate cu Dinamo. Atacantul francez a mai jucat în Liga 1 la CFR Cluj și FCSB. În sezonul 2014-2015, a fost golgeterul Ligii 1, în tricoul lui CFR Cluj, cu 18 reușite. 

Joi, Dinamo București joacă în deplasare cu Astra Giurgiu, în etapa a 21-a din Liga 1. ‘Câinii roșii’ au șanse minime să mai prindă play-off-ul.

REDNIC și DĂNCIULESCU despre ASTRA Giurgiu vs DINAMO București

CONFERINȚĂ DE PRESĂREDNIC și DĂNCIULESCU despre ASTRA Giurgiu vs DINAMO BucureștiPartida ASTRA Giurgiu vs DINAMO București, contând pentru ultima etapă programată în 2018, se va disputa joi, 20 decembrie (ora 20:00), pe arena "Marin Anastovici" din Giurgiu.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 19 decembrie 2018