FCSB va juca astăzi cu Poli Iași, iar formația din Capitală este obligată să câștige atât partida cu moldovenii, dar și celălalte meciuri din acest an.

În urmă cu o lună, patronul FCSB era atât de sigur că echipa sa va defila în campionat, încât a făcut un pariu. Acesta a ”băgat mâna în foc” că echipa sa va obține șase victorii și doar trei remize în 9 etape.

Lucurile nu au mers conform planului, iar roș-albaștrii au pierdut deja un meci, cu Astra, scor 1-3.

”În următoarele nouă meciuri, facem 27 de puncte. Hai nu 27, dar 21 facem sigur. Poate facem egal cu CFR Cluj, U Craiova şi Viitorul, echipele mai puternice. Ne rămân 21 de puncte.

Pe celelalte le spulberăm, le dăm câte 3-4 goluri. Ţine declaraţia mea, scrie acolo, să rămână în istorie. Să vedem dacă eu, Becali, sunt prost. Dacă iau sub 21 de puncte în nouă etape să scrieţi: Becali eşti prost!” declara Becali.

Partide rămase de disputat în acest an: Poli Iaşi (deplasare), Gaz Metan (acasă), Viitorul (deplasare), Universitatea Craiova (acasă) și FC Voluntari (deplasare).

Ieri, la conferința de presă a meciului cu Iași, Bogdan Argeș Vintilă a explicat că echipa sa trebuie să câștige meci de meci în Liga 1.

În acest moment, vicecampioana se află pe locul 6 în Liga 1, cu 27 de puncte, dar și un meci în minus.

”FCSB-ul trebuie să câștige fiecare meci. E posibil să câștigăm toate meciurile până la final și să nu mai depindem de alții. Nu spun că sigur se va întâmpla, dar matematic se poate. Vom vedea” a declarat Vintilă.

Conferință de presă Bogdan Vintilă!

Bogdan Vintilă înainte de Politehnica Iaşi-FCSB!

Publicată de FCSB pe Luni, 2 decembrie 2019

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Verdict dur pentru Gigi Becali! „Nu e capabil să facă asta!”