VIDEO | Nu doar la noi, ci și la ei! Ronald Koeman, atac grav după ”El Clasico”: ”Este un penalty atât de clar”

Real Madrid și Barcelona s-au întâlnit în etapa 30 din La Liga. Galacticii s-au impus în ”El Clasico”, scor 2-1, pe Estadio ”Alfredo Di Stefano”.

Golurile au fost marcate de Benzema și Toni Kroos pentru gazde, în minutele 13 și 28, respectiv Mingueza, în minutul 60, pentru Barcelona.

profimedia 0604640380
Sursa foto: Profimedia Images

La finalul întâlnirii, antrenorul catalanilor, Ronald Koeman (58 ani) a reacționat dur și a pus înfrângerea din derby pe seama arbitrajului. Faza care l-a ”scos din minți” pe tehnicianul olandez a avut loc în minutul 84, atunci când Barcelona a cerut penalty după o intervenție a lui Ferland Mendy asupra lui Braithwaite, însă arbitrul Gil Manzano a fost de neclintit în decizia sa. Koeman este iritat și de ce VAR-ul nici măcar nu a intervenit la faza pe care o reclamă.

profimedia 0604640346
Sursa foto: Profimedia Images

„Am încercat până în ultimul moment să obținem un rezultat pozitiv. Nu cred că rezultatul a fost decis de arbitri, dar dacă ești fan al Barcelonei, cred că ești nemulțumit de două dintre deciziile luate de central. În prima repriză, n-am jucat bine nici în atac, dar nici în apărare. În repriza secundă, am fost însă mai buni și le cer arbitrilor doar să fie corecți. Am avut penalty foarte clar. Dacă s-ar fi acordat, era scorul 2-2.

Este un penalty atât de clar și asta a văzut toată lumea. Nu știu de ce avem VAR în Spania, nu știu de ce asistentul n-a văzut cum a fost tras Braithwaite. În plus, s-au acordat doar patru minute de prelungiri, în ciuda faptului că arbitrul a fost nevoit să ia o pauză, după ce a avut o problemă cu casca”, a explodat Ronald Koeman, după eșecul din ”Clasico” cu Real Madrid.

În urma victoriei cu 2-1, Real Madrid a trecut pe locul 1, cu 66 puncte, dar poate fi depășită dacă Atletico Madrid câștigă cu Betis Sevilla.

De cealaltă parte, Barcelona coboară pe locul 3, cu 65 puncte strânse în 30 etape, iar lupta pentru titlu în Spania se anunță una pasionantă pe ultima turnantă a campionatului.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Real râmâne ”regală” în ”El Clasico”! Barcelona pierde la Madrid și titlul în Spania se joacă