România se va lupta cu Franța pentru un loc în semifinalele Fed Cup!

Echipa Franței n-a avut emoții cu Belgia, la Liege. Scorul final a fost 3-1. Victoriile Franței au fost obținute de Caroline Garcia și Alize Cornet.

România va întâlni Franța în deplasare. Semifinalele sunt programate pentru 20 și 21 aprilie.

„Este un pas mare înainte, am învins cea mai bună echipă din ultimii zece ani şi urmează Franţa, sper să avem o perioadă bună, fetele să fie sănătoase, să participe la turnee şi să fim pregătiţi. E greu de descris în cuvinte, dar este un moment extraordinar şi mă bucur pentru că fetele au meritat. Este cel mai bun rezultat în Fed Cup şi sper să mai vedem astfel de meciuri”, a declarat antrenorul Florin Segărceanu.

„Vom încerca să dăm tot ce putem şi în aprilie. Sunt foarte fericită, împlinită şi mă bucur că trăiesc acest moment, alături de această echipă”, a declarat și Alina Tecşor.

VIDEO: Reacția superbă a Simonei Halep după victoria României cu Cehia

Cehia – România 2-3. Suntem în SEMIFINALELE Fed Cup

Momentul în care Naționala de tenis a României intră în ISTORIE!Monica Niculescu și Irina Begu înving cu 6-7, 6-4, 6-4, pe Siniakova și Krejcikova, România câștigă cu 3-2 și se califică în SEMIFINALELE Fed Cup by BNP Paribas!Performanță FANTASTICĂ pentru Simona Halep, Irina Camelia Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescuu și Ana BogdanVIDEO: Adrian Ilincescu

Publicată de Romania Fed Cup Team pe Duminică, 10 februarie 2019