Jucătoarele echipei naționale de handbal au părăsit locul în care au efectuat cantonamentul premergător Campionatului Mondial din Japonia. „Tricolorele” au ajuns la Kumamoto, unde vor susține meciurile de la turneul final. Pivotul Lorena Ostase (22 de ani) a vorbit despre emoțiile care o încearcă înainte de a juca în premieră la un Campionat Mondial.

Naționala României a fost primită cu flori la hotelul din Kumamoto. Crina Pintea şi selecționerul Tomas Ryde au discutat cu jucătoarele şi cu antrenorul reprezentativei Norvegiei.

România debutează sâmbătă, de la ora 11.00, cu Spania. Din Grupa C a Campionatului Mondial mai fac parte Ungaria, Muntenegru, Kazahstan și Senegal. Primele trei clasate merg în faza următoare.

E un sentiment aparte faptul că reprezinți România într-o astfel de competiție internațională, îți dă aripi și te face să realizezi cât de mult trebuie să muncești ca să demonstrezi.

Am emoții constructive, dar contează și emoția jocului. Sunt mândră și fericită că pot fi alături de aceste fete minunate. Am pus în practică la antrenament tot ce trebuie să știm despre Spania„, a spus Lorena Ostase.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | O oră de meditație! Handbalistele de la națională au mers la Templul Kodenji!