RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | România îşi continuă visul: „Suntem ca fraţii!”

Titular în toate cele trei meciuri disputate de România la EURO 2019, Cristi Manea crede că tricolorii pot merge până la capăt la turneul final. Fundaşul dreapta al naţionalei de tineret a fost inclus în echipa ideală a turneului după faza grupelor.

Manea crede că rezultatele excelente din grupă au debarasat naţionala de tineret de orice complex.

„Nu credea nimeni că ne vom califica la acest turneu, dar să ajungem şi în semifinale! Noi suntem mândri pentru că putem să reprezentăm România la un asemenea turneu şi o facem destul de bine. Când am venit aici ştiam că suntem în cea mai dificilă grupă, a fost şi un avantaj pentru noi fiindcă ne-am motivat mult mai mult, ne-am mobilizat” – a explicat fundaşul român într-un interviu pentru site-ul UEFA.

Manea a explicat secretul reuşitelor obţinute de naţionala de tineret la EURO 2019 U21.

„Şi George şi Ianis (n.r: Puşcaş şi Hagi) sunt importanţi, la fel ca fiecare jucător, la fel ca fiecare maseur, ca şoferul, ca toată lumea. Noi suntem o familie foarte unită şi cred că asta a făcut diferenţa până acum. Suntem ca nişte fraţi şi ne ajutăm, atât pe teren cât şi în afara lui” – a spus Manea.

România – Germania, prima semifinală de la EURO 2019 U21 se va juca joi, de la ora 19:00, la Bologna. În cea de-a doua semifinală a turneului, tot joi, de la ora 22:00, Franţa va întâlni Spania.

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare