RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Revoluția lui Iordănescu continuă: ”M-am uitat în istoricul CFR-ului și nu am reușit cifre ca acum!”

Edi Iordănescu, antrenorul campioanei României, are motive de bucurie.

La ultima conferință de presă, tehnicianul a explicat că cifrele ”feroviarilor” s-au modificat în mandatul său. În ultima etapă, CFR a remizat cu Astra, scor 1-1, însă ardelenii și-au dominat clar adversarii.

“Am ratat șansa la trei puncte, nu la primul loc. Sigur, ne dorim să fim pe primul loc, dar obiectivul era să câștigăm. Cu toate astea, a fost unul dintre jocurile bune și cifrele sunt în favoarea noastră total.

M-am uitat în istoricul recent al CFR-ului și nu am reușit să identificăm cifre cum au fost acum. Am avut 73% posesie, 83% posesie în repriza a doua, peste 820 de pase complete.

Vojtus CFR main

Sunt lucruri foarte bune, care ne dau încredere, ne arată că suntem pe drumul corect. Am avut situații, am lovit bara de două ori, a fost o posesie cu progresie, nu sterilă. Am adus foarte multe mingi în jumătatea adversă și în careul advers.

A fost jocul în care am recuperat cel mai repede mingea și foarte departe de poarta noastră. Rămân la părerea că am avut neșansă. Ne lipsește probabil doar eficiența în fața porții, să alegem varianta corectă.” – Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj.

Citește și CFR Cluj, gata să dea lovitura pe piața transferurilor: ,,Suntem pe ultima sută de metri”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare