VIDEO | ”Regele” stă la mâna rezultatelor din Liga 1: ”Sperăm să se încurce adversarii!”

Gică Hagi a prefațat partida cu Academica Clinceni, ultimul meci din sezonul regulat pentru constănțeni.

Viitorul își va juca duminică ultima șansă de a intra în play-off-ul Ligii 1.

Elevii lui Gică Hagi au nevoie de victorie în partida cu formația lui Ilie Poenaru, dar și ca jocul rezultatelor să fie în favoarea lor.

”Regele” anunță că echipa sa trebuie să facă un meci perfect și să fie extrem de atentă la detalii.

”E ultimul meci. Avem o singură variantă pentru a spera la play-off, de a câştiga cele trei puncte. Vom avea un meci cu un adversar care a demonstrat că poate să joace de la egal la egal cu echipe foarte bune, care ştie să se apere, ştie să şi atace. Trebuie să fim atenţi la toate detaliile şi să facem un meci perfect, un meci foarte bun acasă 

Sper să fiu destul de inspirat în alegeri şi ca formulă şi ca cei care vor fi pe bancă. E doar un meci, sunt trei puncte pe care trebuie să le luăm. Singurul lucru negativ e că nu depindem de noi, dar accentul meu îl pun pe obiectivul de a lua cele trei puncte ca să ne putem gândi la altceva. Să vedem apoi jocul rezultatelor cum va fi. Sperăm ca adversarii să se încurce, cum şi ei speră ca noi să ne încurcăm” a declarat Gică Hagi la conferința de presă a meciului cu Academica Clinceni.

Meciul Viitorul – Academica Clinceni se va juca duminică, de la 16:30 și va fi comentat online, pe pagina Realitatea Sportivă.

Citește și Vintilă îl contrazice pe Becali: ”Sigur că va primi șanse, cum să nu?”