Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferință de presă că obiectivul lui Dinamo din sezonul viitor este câștigarea campionatului iar din sezonul 2020-2021, ”câinii” speră să acceadă în grupele cupelor europene.

Tehnicianul alb-roșiilor este însă realist și spune că pentru Dinamo dar și pentru oricare altă echipă românească e aproape imposibil să mai se califice în grupele Ligii Campionilor. În aceste condiții, ”Puriul” se declară fericit dacă se va califica cu trupa din Ștefan cel Mare în grupele Ligii Europa.

Rednic a dat verdictul și pentru echipele aflate în acest sezon în topul clasamentului Ligii 1. CFR, FCSB și Craiova nu au nicio șansă să ajungă în grupele cupelor europene. Motivul? Jucătorii valoroși nu sunt păstrați:

„Eu m-aş bucura să ajungem în grupele Europa League, am fi fericiţi. În Champions League e extrem de greu. Sincer să fiu, nu cred că va ajunge vreo echipă din România în grupele cupelor europene sezonul viitor.

La noi e greu. Cum apare un jucător mai bun, imediat pleacă.

Uitaţi şi la Gică (n.r. Hagi)… Principala lui preocupare e să crească jucători. Dacă vine şi performanţa e un bonus, dar el creşte jucători şi îi vinde la prima ofertă bună”, a declarat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Mircea Rednic susține o conferință de presă înaintea meciului Dunărea Călărași – Dinamo

Publicată de Telekom Sport pe Vineri, 3 mai 2019