Doar patru zile au mai rămas până la un nou derby Dinamo – FCSB. Marele meci se va juca, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Până atunci, oficialii lui Dinamo au ieșit la munca de jos și au împărțit bilete fanilor. Miercuri, Mircea Rednic a fost prezent la casele de bilete pentru a-i chema în ajutor pe suporteri la meciul cu rivalii de-o viață, FCSB.

Tehnicianul ”câinilor” a declarat că și-ar fi dorit să fie coadă la bilete, însă este optimist și crede că până la ora meciului, vor fi cumpărate foarte multe tichete. Întrebat de jurnaliști, cum de un antrenor a acceptat o asemenea postură, Rednic a răspuns în stilul său caracteristic: ”Sunt special. De asta am venit la bilete. Facem de toate!”.

Citește și Cristi Borcea chemat la DNA! Ce trebuie să explice fostul acționar al lui Dinamo

despre o posibilă reacție virulentă a fanilor dinamoviști:Nu mă tem de reacția suporterilor, inclusiv la meciul cu Voluntari s-au manifestat cum cred ei de cuviință. Ei au fost mereu alături de echipă, iar Dinamo e printre puținele echipe care au suporteri.”

despre o posibilă primă specială în meciul cu FCSB: ”La un meci cu FCSB nu se dă niciodată primă. La meciul acesta nu ai nevoie nici de antrenor. Dacă nici la meciul de duminică, jucătorii nu au o reacție pozitivă, înseamnă că iar ies și spun că nu merită să fie la Dinamo. Așadar, nici nu se poate pune problema de bani cu Steaua.”