Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că este interesat în continuare de aducerea mijlocașului Mihai Răduț. Răduț este liber de contract după despărțirea de Lech Poznan și vrea să vină la Dinamo.

Răduț (29 de ani) a jucat doar 9 meciuri în campionatul Poloniei, două în Cupă și patru în preliminariile Europa League. 

Mijlocașul a mai evoluat în România la Curtea de Argeș, Steaua și Pandurii Târgu-Jiu.

El chiar ne-a întrebat dacă mai suntem interesați… și i-am spus că da. Rămâne ca în zilele următoare să clarificăm situația lui… dacă vine sau nu vine. V-am zis că nu aştept, fiindcă timpul e foarte scurt. Nici 20 de zile de vacanţă, după care începe pregătirea. Şi v-am zis că vreau să am, în momentul când se reuneşte lotul, cel puţin 80% jucătorii care vor începe sezonul următor„, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

REDNIC despre FC Botoșani vs DINAMO

TOȚI PENTRU DINAMO!Partida FC Botoșani vs Dinamo București, contând pentru Liga 1 Betano (play-out, etapa 13), se va disputa luni, 27 mai 2019 (ora 21:00), pe "Municipalul" din Botoșani, în direct la Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Sâmbătă, 25 mai 2019