VIDEO | Reacția surprinzătoare a lui Costel Enache când a fost întrebat despre FCSB

FC Hermannstadt a pierdut la scor împotriva campioanei României, CFR Cluj. În Gruia, sibienii au primit trei goluri și nu au dat niciunul. Antrenorul echipei Hermannstadt, Costel Enache, a vorbit despre posibiltatea de a ajunge la FCSB, fiind pe lista lui Gigi Becali.

Golurile CFR-ului au fost marcate de Păun (14′), Costache (84′) şi Omrani (88′ – penalty).

Costel Enache nu are un debut confortabil la echipa din Sibiu, care a strâns doar trei puncte după primele cinci etape din Liga 1.

Am fost un pic surprins de modul în care am arătat, așteptam o altă față. Cred că ne-am arătat statutul de echipă mică, am venit cu o mentalitate păguboasă, încrezuți și aroganți. Nu înțelegem că avem nevoie de atitudine, de implicare și responsabilitate. Sunt foarte dezamăgit! Dar nu pot să-mi pierd încrederea în jucătorii mei, le știu potențialul. Sper să fie doar un accident.

M-ați luat prin surprindere. Sunt bulversat… după tot ce s-a întâmplat la meciul de azi. Vreau să vorbim despre echipa Hermannstadt, că sunt antrenor aici. E greu să vorbim despre lucruri care nu știm cât de reale sunt (n.a. – interesul FCSB).

Eu îi înțeleg bine pe colegii din breasla mea. Nu neapărat că nu e tentantă banca lui FCSB, dar sunt cluburi care pun presiune foarte mare pe rezultat, pe joc, pe imagine și aceste lucruri nu pot fi gestionate. Mai sunt factori care ne influențează alegerile. Fiecare are argumentul lui. Nu știu ce să spun despre alții, eu zic despre mine. Sunt momente în care te simți cel care poate gestiona situația“, a declarat antrenorul.

FCSB este fără antrenor principal din 1 august, după ce Bogdan Andone și-a dat demisia. Vergil Andronache asigură interimatul.