Titular la Genoa în etapa a noua din Serie A, Ionuţ Radu a fost învins de portughezul Cristiano Ronaldo în deplasarea de la Torino. Starul lui Juventus a marcat după o intervenţie ezitantă a portarului din naţionala de tineret a României.

Din fericire pentru internaționalul român, Genoa a reușit să înscrie și partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La finalul partidei, Ionuț Radu a declarat că a fost o onoare să joace în fața celui mai bun fotbalist din lume.

Citește și FOTO | De neoprit! Cristiano Ronaldo bate record după record! Ce a reușit portughezul

Totodată, căpitanul României U21 a ținut să sublinieze faptul că nimeni din cadrul clubului nu i-a reproșat golul primit:

„Sincer să spun, a fost o onoare. Din primul minut când l-am văzut în vestiar, am zis ‘nu-mi vine să cred că sunt în fața celui mai mare jucător din lume’. Dar până la urmă e un meci de fotbal și trebuie să îl tratăm ca pe oricare altul. Am obținut rezultatul mult dorit. Nu mi-a reproșat nimeni nimic după golul primit”, a spus Ionuț Radu pentru Digi Sport.

Mai mult, la miezul nopții, Ionut Radu a postat pe contul său de Instagram un nou mesaj motivațional, dovadă că întâlnirea cu Ronaldo l-a entuziasmat enorm pe jucătorul român: „Munceşte până când idolii tăi îţi devin adversari!”

În doar 12 ore, mesajul însoțit de fotografia din meciul jucat la Torino a strâns peste 8000 de aprecieri.

Reuşita cu care a deschis scorul în meciul cu Genoa a fost al cincilea gol marcat de Cristiano Ronaldo în campionatul italian. Pentru Radu, meciul cu Juventus este al patrulea ca titular în actuala stagiune din Serie A.