RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Reacția lui Cârțu când a fost întrebat de succesorul lui Pițurcă: „Ne luați pe nepregătite”

Președintele oltenilor exclude varianta revenirii sale pe bancă în condițiile despărțiirii fostului selecționer de Universitatea Craiova. Ba mai mult, Sorin Cârțu a ținut să transmită un mesaj special jurnaliștilor înaintea plecării în cantonamentul extern.

Victor Pițurcă și-a reziliat contractul cu o zi înaintea reunirii și cu trei zile înaintea plecării în stagiul din Antalya.

„Nu există așa ceva, dacă am spus că nu mai antrenez, nu mai antrenez. De fiecare mi-am respectat meseria și când am fost fotbalist și cand am fost antrenor. Am făcut un an meserie de birou și acum mă întorc, hai sa antrenez? Am trecut pe treaba asta altalaltă de conducător, nu mai antrenez, nu o să mă mai vedeți antrenor. Sa nu mai facem conexiuni aiurea. Mâine plec cu echipa în cantonament din poziția președintelui, cine face alte conexiuni tehnice atunci o s[ mă dezbrac de orice politețe, iar acela este un ziarist prost. Să nu spuneți apoi că ne-a făcut Cârțu nu știu cum, v-am anunțat care este poziția mea, nu mai vreau să aud de banca tehnică” a declarat oficialul alb-albaștrilor într-o conferință de prezentare a lui Dan Nistor.

Corneliu Papură a devenit din nou interimar după plecarea lui Pițurcă. Viitorul antrenor al Craiovei este încă un mister.

„A fost o veste foarte rea care ne-a luat pe nepregătite. La momentul ăsta azi nu putem să vă spunem ce va fi mâine, exista soluții pe care patronatul le va lua, nu a fost preconizată această despărțire. Ne luați pe nepregătite, este un început de pregătire anunțat, îi urmăm cursul, nu putem să deplângem situația în care suntem. Mergem în cantonament, antrenor este Corneliu Papură, mergem acolo cu stafful tehnic în pregătirea acestui sezon, vedem ce va fi. Oricine va fi o soluție, însă trebuie să preia obiectivele clubului” a mai spus Cârțu.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare