Standard Liege a fost umilită, joi, în Spania, de FC Sevilla, scor 5-1, în prima etapă a grupelor Ligii Europa. Răzvan Marin a fost integralist și a simțit umilința din teren.

Mai mult, mijlocașul român a greșit la unul din golurile spaniolilor. Într-o intervenție telefonică, internaționalul român a spus că a trecut peste eroarea comisă și că nu are altceva de făcut decât să privească cu optimism spre viitor:

„O echipă bună, cu jucători cu calitate. Primele două goluri le-au dat pe calitate individuală, două goluri foarte frumoase. Sunt puţin dezamăgit, ofticat că am făcut acea greşeală. Jucasem bine până atunci. Ce să fac? Să mă las? Merg înainte”, a spus Marin, la Digi Sport.

Citește și VIDEO | Willian, declarație de dragoste pentru Mircea Lucescu: ”Te iubesc!”

Conform sursei citate, Răzvan Marin a avut în această vară oferte de la trei echipe importante: Roma, Sampdoria și Monaaco, dar internaționalul nostru a dorit să prelungească pe încă un sezon cu Standard:

„Am decis să rămân aici. Avem un antrenor nou, care a venit cu alte pretenţii în campionat. Sper să fie bine la finalul sezonului. Am mai prelungit cu încă un an. Pe mine mă bucură că pot să fiu un exemplu pentru cei mai tineri. Nu are de ce să mă apese această presiune. Trebuie să muncesc în continuare, mai am multe de îmbunătăţit. Au fost discuţii foarte avansate cu 3-4 echipe. Nu ştiu dacă s-au pus banii pe masă, dar, oricum, pe mine nu m-a interesat”, a conchis Răzvan Marin.