VIDEO | Răzvan Marin, încântat de proiectul de la Cagliari! “Sunt pregătit pentru o nouă etapă din cariera mea”

Răzvan Marin a luat contactul cu atmosfera de la noua lui echipă, Cagliari. Mijlocașul român a declarat că a fost convins de proiectul clubului din Sardinia, iar fanii i-au oferit o primire călduroasă.

Cagliari l-a împrumutat pe Răzvan Marin (24 de ani) de la Ajax Amsterdam până în vara 2021, când s-a angajat să-l transfere definitiv pentru 10 milioane de euro.

Prin urmare, mijlocașul central a semnat un contract cu Cagliari valabil până în vara anului 2025.

Sunt pregătit pentru o nouă etapă din cariera mea. 😉Abia aștept să-mi cunosc colegii, staff-ul tehnic și sper ca…

Publicată de Razvan Marin pe Marţi, 1 septembrie 2020

Răzvan Marin a vrut să plece de la Ajax, în condițiile în care a fost mai mult rezervă în sezonul trecut.

Cagliari, echipă antrenată de către Eusebio Di Francesco, a încheiat sezonul de Seria A pe locul 14 din 20.

Sunt fericit că am ajuns aici. Mi-a plăcut proiectul clubului, am primit multă încredere. Fanii mi-au oferit o primit călduroasă.

Calitățile mele cred că sunt abilitatea de a pasa foarte bine, șutul puternic de la distanță și viziunea asupra jocului. Am învățat foarte multe de la Gheorghe Hagi, am crescut la academia lui. E cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, a fost un idol și un model pentru mine.

Toată lumea știe că Serie A este un campionat prestigios, cu mulți jucători de calitate. Sunt foarte motivat, abia aștept să încep. Am auzit multe lucruri frumoase despre orașul Cagliari și despre Sardinia, oamenii sunt prietenoși“, a spus Răzvan Marin, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului Cagliari.

Iată cum a decurs prima zi a lui Răzvan Marin la Cagliari și contactul cu fanii echipei.