PAOK Salonic a câștigat derby-ul cu Olympiakos Pireu, scor 3-1, și s-a distanțat la nouă puncte în clasamentul din Grecia. Răzvan Lucescu a avertizat că jucătorii trebuie să rămână concentrați până la final, pentru a câștiga campionatul.

Vieirinha (3′), Biseswar (20′) şi Akpom (82′) au înscris pentru PAOK, iar Podence (88′) a reușit golul de onoare pentru Olympiakos.

Răzvan Lucescu (49 de ani) este primul antrenor din istoria clubului PAOK neînvins în primele 20 de etape (18 victorii și două egaluri). 

24 de victorii consecutive are PAOK în campionat pe teren propriu, 11 în acest sezon, egalând recordul înregistrat între noiembrie 1978 și februarie 1980.

În prima repriză, am jucat perfect. Am înscris două goluri, dar trebuia să mai înscriem trei goluri. Repriza a doua a fost perfectă din punct de vedere tactic, pentru că am jucat cu mult sacrificiu, am închis toate spațiile pentru Olympiakos și am așteptat greșeala din partea lor. Îi felicit pe jucători pentru efortul și dăruirea lor, pentru spiritul de sacrificiu.

Nu aș spune că Olympiakos a fost dezorganizată, este o echipă foarte bună, care poate pune probleme. Dar în această seară am arătat că suntem mult mai buni decât ei. Nu am câștigat pe fondul unei superficialități din partea adversarilor, cred că au venit să învingă aici. Sunt sigur că au pregătit foarte bine meciul.

Atmosfera a fost incredibilă! Dar știam deja că la fiecare meci, acasă sau în deplasare, sunt în spatele nostru mii și mii de oameni. Ei sunt în inima acestei echipe.

Cum am putea să ne relaxăm? Mai sunt alte zece meciuri de jucat. Avem această diferență de 9 puncte, dar nu ne schimbăm abordarea. Trebuie să ne bucurăm de această victorie, jucătorii au nevoie de o zi-două, de relaxare. Apoi vom aborda meciul următor, cu Smyrnis„, a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă.

PAOK Salonic n-a mai câștigat campionatul din 1985.