RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Răzvan Lucescu, scandalizat de arbitraj la derby-ul cu echipa lui Mitriţă!

Al Hilal a remizat în deplasare cu Al Ahli, scor 0-0, şi păstrează avansul de trei puncte faţă de echipa românului Mitriţă, aflată pe locul al treilea în clasament. Răzvan Lucescu a intrat pe teren la final şi i-a cerut socoteală arbitrului după o fază controversată.

Al Hilal a cerut penalty în prelungiri, la o fază la care fundaşul lui Al Ahli a lovit doar piciorul adversarului, nu şi mingea. Arbitrul a apelat la sistemul VAR şi a dictat…lovitură de colţ! Decizia a stârnit mânia întregii bănci tehnice a oaspeţilor.

Experţii în arbitraj de la televiziunile saudite le-au dat dreptate celor de la Al Hilal: penalty neacordat în minutul 93, chiar dacă arbitrul a apelat la VAR.

„Nu merităm aşa ceva! Ai arbitrat tot meciul într-o singură direcţie. Nu a atins mingea. Fii corect! Fii corect!” – i-a strigat Lucescu arbitrului după ce a traversat terenul pentru a-l confrunta.

Meciul dintre liderul Al Hilal şi echipa lui Mitriţă a început bine pentru gazde, care au primit penalty după un henţ în careu şi intervenţia VAR. Portarul lui Al Hilal a parat însă lovitura de pedeapsă.

Mitriţă a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în prima repriză şi a avut o ocazie importantă de gol.

În repriza a doua, Al Hilal a controlat ostilităţile. Echipa lui Răzvan Lucescu a fost aproape de gol în mai multe rânduri, iar în final Al Burayk a nimerit transversala (min.89).

În urma rezultatului, Al Hilal a rămas pe primul loc, cu un punct avantaj faţă de Al Shabab şi două faţă de adversara Al Ahli.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare