RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Răzvan Lucescu: „Cea mai bună zi din viaţă!”

Fanii lui PAOK Salonic au sărbătorit până la orele dimineţii câştigarea titlului după 34 de ani! Lucescu şi jucătorii săi au fost cu trofeul la Turnul Alb, acolo unde au fost aşteptaţi de zeci de mii de fani.

Autocarul descoperit al campionilor de la PAOK şi-a făcut greu prin mulţime, iar zeci de torţe au luminat cerul în permanenţă. Jucătorii şi suporterii i-au scandat numele lui Răzvan Lucescu atunci când antrenorul român a ridicat deasupra capului primul trofeu de campion din carieră. (VIDEO, la minutul 28:00)

Η φιέστα των πρωταθλητών [live] PAOK TV

Publicată de PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ pe Duminică, 21 aprilie 2019

Răzvan Lucescu a vorbit la finalul jocului despre sentimentele care l-au încercat atunci când echipa sa a devenit matematic noua campioană a Greciei.

„Este munca jucătorilor, dragostea pe care am primit-o, tot ce s-a întâmplat este munca jucătorilor. Trăim astăzi momente fantastice, sunt momente copleşitoare, nu doar astăzi ci în întregul sezon. Situaţiile prin care am trecut, munca pe care am făcut-o, suporterii care şi-au exprimat visurile, dorinţa lor de a câştiga titlul!”

Lucescu a explicat cum şi-ar dori să sărbătorească reuşita din Superliga Greciei.

„Sunt aici acum, dar în acelaşi timp aş vrea să fiu undeva mai retras, să îmi liniştesc gândurile puţin. Cu un pahar de vin pe balcon, singur şi cu toate aceste gânduri. Nu este cel mai bun moment din cariera mea, ci din întreaga viaţă. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul de joi, din Cupă, dar asta este treaba antrenorilor”

Reporterul televiziunii elene l-a rugat pe Lucescu să încheie cu o propoziţie în limba greacă. „Aş ajunge mâine la comisii!” – a glumit antrenorul român la microfonul Nova Sports.

Din 1988 nu a mai câştigat Superliga Greciei o echipă din afara capitalei Atena.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare