VIDEO | Răzvan Lucescu are titlul în buzunar! PAOK a umilit Olympiacos în Toumba!

PAOK Salonic a câştigat derby-ul cu Olympiacos şi s-a desprins la nouă puncte de ocupanta locului al doilea în Superliga Greciei. Cu zece etape înainte de finalul sezonului, echipa lui Răzvan Lucescu pare scăpată în câştigătoare a titlului pe care fanii îl aşteaptă din 1985!

Derby-ul cu Olympiacos a început într-o atmosferă electrizantă. Fanii nu au uitat de întâmplările din sezonul trecut, atunci când oaspeţii au părăsit terenul după ce o rolă de hârtie l-a lovit pe antrenorul lor. Acel incident avea să îi coste pe cei de la PAOK titlul pe care îl câştigaseră pe teren în stagiunea trecută.

#PAOKOLY #SuperLeague #PamePAOKARA #TheFutureIsHere

Publicată de PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ pe Duminică, 10 februarie 2019

PAOK a început tare, iar căpitanul Vieirinha a deschis scorul după mai puţin de trei minute cu un şut deviat din marginea careului.

În minutul 19, Biseswar a mărit avantajul echipei lui Răzvan Lucescu după o minge întoarsă în faţa porţii de Akpom.

Atacantul Akpom a dus scorul la 3-0, iar Olympiacos nu a mai reuşit decât să înscrie golul de onoare în minutul 89, prin Daniel Podence.

PAOK a luat astfel o opţiune importantă pentru câştigarea campionatului. Trupa lui Răzvan Lucescu are o linie de clasament uluitoare: 18 victorii şi 2 remize în primele 20 de etape.

Spynews.ro