RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Războiul CSA-FCSB pentru Stadionul Ghencea continuă! De partea cui este Anghel Iordănescu

Noul stadion Ghencea a devenit și el motiv de dispută între FCSB și CSA Steaua, iar fostul selecționer, Anghel Iordănescu, a comentat pe marginea disputei.

Stadionul a fost construit din bani publici și se află în administrarea MApN. Conform documentelor Companiei Naţionale de Investiţii, beneficiarul noii arene este CSA Steaua.

ghencea stadionTotuși, chiar și în aceste condiții, FCSB vrea să închirieze stadionul din Ghencea, iar Anghel Iordănescu consideră că echipa lui Gigi Becali merită să joace pe noua arenă. Dar asta nu schimbă faptul că echipa la care a fost antrenor și jucător al Stelei este cea din Liga a 3-a.

“Eu cred că Steaua, echipa pentru care am jucat, este cea din Liga a 3-a, CSA. Dar nu sunt de acord cu ce a spus comandantul CSA, că FCSB nu poate juca pe stadionul Steaua. Orice echipă trebuie să poată juca pe un stadion făcut din bani publici. Sper ca cele două părţi să bată palma, să îngroape securea războiului şi FCSB să poată juca pe stadionul din Ghencea. Ar fi păcat pentru fotbal, pentru acest minunat stadion care s-a construit. Ar suferi chiar suporterii, care vor să vizioneze un meci în condiţii deosebite.

anghel iordanescu

N-am fost invitat la recepţia stadionului. Dar au fost mulţi oameni legaţi de Steaua care n-au fost invitaţi. Cei de la CSA Steaua cer vreo 37 de milioane de euro despăgubiri de la FCSB. Hai să fim sinceri! Ce aşteaptă, să dea Becali aceşti bani? Aşa cum nu înţeleg această ambiţie a celor de la FCSB ca nu cumva CSA Steaua să promoveze în Liga 2. Să lăsăm competiţia să aleagă cea mai bună echipă! Cred că CSA Steaua îşi poate schimba statutul imediat după ce promovează, printr-o formă de asociere”, a declarat Anghel Iordănescu, conform DigiSport.

Procesul dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares a avut o nouă amânare, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti.

Stadionul Ghencea are o capacitate pe aproximativ 30.000 locuri și va fi inaugurat în vara acestui an. Investiția a costat 94 milioane euro.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali, discurs ,,războinic” la adresa Stelei: ,,Dacă eu vreau să jucăm în Ghencea, acolo o vom face”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare