VIDEO | Rapid a impresionat cu Concordia Chiajna! Pancu: “Puține echipe din Liga 1 ne-ar fi rezistat”

Rapid București a reușit prima victorie în Liga a 2-a, 3-1 cu Concordia Chiajna. Antrenorul giuleștenilor, Daniel Pancu, a declarat că jucătorii săi au un potențial uriaș și pot face față în Liga 1.

În Regie, Concordia Chiajna a deschis scorul în minutul 7, prin Albu. Dar Rapid a replicat cu trei goluri până la pauză (Hlistei 18′ – penalty, 23′, Vlada 32′).

Rapid are patru puncte în clasament, după primele două etape din Liga a 2-a.

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 10 august 2019

La maniera în care am jucat astăzi, puține echipe din Liga 1 ne-ar fi rezistat. Am impus ritmul meciului din minutul 1 până în minutul 70, când am început să cădem, să avem crampe. E absolut normal, la efortul depus în condițiile unei temperaturi greu suportabile.

Ușor, ușor, ne apropiem de adevărata față a acestei echipe. O să continui să spun că Rapidul are un potențial uriaș, mulți nu realizează. În următorii ani, mulți jucători vor fi componenți de bază ai echipei naționale. Mă refer la cei tineri, nu dau niciun nume acum.

Era important să câștigăm, dar maniera a fost una categorică. Jucătorii Rapidului sunt privilegiați. Pe lângă atmosfera în care joacă, publicul, au posibilitatea să joace etapă de etapă meciuri de intensitate foarte mare. Le-am spus jucătorilor că își vor da seama peste ani că, dacă vor reuși la Rapid, vor putea să joace la orice echipă din lume.

Le-am spus jucătorilor că fac schimbare după 5 minute dacă văd că are vreunul trac sau emoții. Le-am spus că răspund de orice rezultat, dar nu accept niciodată să mai vad jucători cărora le tremură piciorul și nu pot să dea o pasă de trei metri“, a declarat Daniel Pancu la DigiSport.

Omul meciului a fost desemnat mijlocașul Cătălin Hlistei (24 de ani), autor al unei ‘duble’.

Mă bucur că am reușit să luăm cele trei puncte astăzi. Am făcut un joc destul de convingător. Publicul ne-a împins de la spate pe tot parcursul jocului. Mi-am dorit foarte mult golul, dar cel mai mult contează cele trei puncte. Vreau să vă mulțumesc tuturor suporterilor pentru că ați venit pe această vreme la meci“, a spus Hlistei.

🎙️ Cătălin Hlistei, autorul unei "duble" frumoase 💪#LegendaContinua

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 10 august 2019