România mai speră să ajungă la EURO 2020 prin barajul din Liga Națiunilor, dar trebuie să treacă mai întâi de Islanda. Selecționerul Mirel Rădoi nu își face griji în privința suprafeței de joc de la Reykjavik, în ciuda temperaturii scăzute care se anunță la ora meciului.

România urmează să întâlnească Islanda joi, 26 martie.

Starea terenului de pe stadionul Laugardalsvöllur este una precară, iar FRF încearcă să obțină schimbarea locului de desfășurare a meciului.

Încercăm să adunăm cât mai multe informații, ca să fim pregătiți la momentul meciului cu Islanda. Am văzut cum arată terenul în Islanda, dar mai sunt câteva luni până la meci. Am înțeles, după scrisoarea pe care a trimis-o Federația către UEFA, că terenul o să arate în condiții optime pentru disputarea partidei.

Vor să joace acasă, e normal, e un avantaj pentru ei. Dar mă gândesc cum a arătat și în meciul nostru cu Danemarca, pe Lia Manoliu, apoi returul cu Slovenia, în Ghencea. Terenul a arătat îngrozitor atunci. Nu putem să ne plângem, în istoria noastră n-am avut cele mai bune terenuri. Nu va fi doar România care va încerca să paseze.

Sunt jucători care, din punctul meu de vedere, vin la echipa națională doar pentru a bifa o selecție și nu mai arată că pot să facă parte din echipa națională, sunt mult prea egoiști. N-o să mai fie la echipa națională„, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, selecționerul României, trage concluziile după cantonamentul echipelor românești din Spania.

Publicată de ProSport pe Marţi, 21 ianuarie 2020