Antrenorul echipei CSM București, Dragan Djukic, are probleme mari de lot înaintea meciului decisiv cu Thuringer, din grupa principală 2 Ligii Campionilor. ‘Tigroaicele’ trebuie să încheie pe locul doi în clasament pentru a întâlni un adversar mai facil în sferturile de finală.

Meciul CSM București – Thuringer HC este programat azi, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Capitală. Este ultima etapă din faza grupelor.

Cristina Neagu, Amanda Kurtovic, Andrea Lekic, Sabina Jacobsen şi Majda Mehmedovic lipsesc de la CSM. Dragan Djukic a apelat la ultimul antrenament la câteva junioare.

Noi suntem deja în sferturile de finală, aşa că de meciul de mâine depinde doar numele adversarului. Putem încheia grupa pe locul 2, 3 sau 4. Pentru noi însă este foarte important să câştigăm şi să jucăm bine. Locul 2 nu depinde de noi. Dacă Vipers învinge acasă pe Gyor, atunci ea îşi va asigura locul 2. Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, pentru că vom avea un adversar dificil în faţă. Thuringer este o echipă complet diferită faţă de cea din meciul tur. În plus, noi avem mari probleme de lot. Efectiv nu avem suficiente jucătoare în apărare. Dar asta e situaţia şi trebuie să o rezolvăm„, a spus Dragan Djukic.

Miza este mare! În funcție de rezultate, CSM București poate termina grupa și pe locul 3 sau 4. Ar juca astfel returul din sferturi în deplasări dificile, pe terenul lui Rostov Don sau Metz.