VIDEO | Probleme în Belarus. Ce au păţit Lucescu şi Toşca la antrenamentul oficial

PAOK Salonic joacă diseară cel de-al doilea meci din Grupa L în Europa League. Echipa lui Răzvan Lucescu întâlneşte BATE Borisov în deplasare. La antrenamentul oficial, grecii au avut parte de o surpriză neplăcută.

Vremea din Belarus le-a pus probleme mari oamenilor lui Lucescu. Chiar când au ieşit pe terenul de pe Borisov Arena a început o ploaie torenţială care i-a pus pe fugă pe Toşca, Varela şi coechipierii lor. Din fericire, grindina a încetat să cadă după câteva minute, iar şedinţa de pregătire s-a desfăşurat normal, sub ploaia rece.

“BATE este o echipă foarte bine organizată. Sunt o echipă bună, cu o atitudine bună, care se ţine de jocul ei la fiecare meci. Au o experienţă europeană şi trebuie să ţinem cont de asta. Trebuie să ştim că avem un meci dificil, dar suntem bine pregătiţi pentru el” – a anticipat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Învinsă de Chelsea în primul meci din grupă, 0-1 la Salonic, PAOK speră la prima victorie din grupă. Calculele hârtiei spune că echipa lui Răzvan Lucescu se va lupta cu BATE Borisov pentru poziţia a doua în grupă.

BATE Borisov – PAOK se va juca diseară, la ora 22:00, şi poate fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport, LOOK şi Telekom Sport.